מתכונים

מרק אפונת גינה

מה צריך?

  • 1 בצל יבש קצוץ דק דק
  • 2 גזרים מגוררים בפומפייה
  • 3 שיני שום קצוצות
  • תבלינים
  • כמון, פפריקה, חוויאג’, פלפל שחור ומלח- כל אחד לפי הטעמו
  • 1.5 כוסות אפונה שטופה ומיובשת ממים של יבולי הקורן
  • 2-3 ליטר מים רותחים
  • 1 צרור פטרוזיליה או שמיר קצוץ של יבולי הקורן כמובן

אופן ההכנה

  1. מטגנים בסיר את הבצל ומוסיפים את הגזר והשום לעוד 4 דקות.
  2. לקראת סוף הטיגון להוסיף את התבלינים (חוץ המלח.)
  3. להוסיף את האפונה, לערבב ולהוסיף מים עד לכיסוי מלא של האפונה.
  4. לבשל על אש נמוכה שעה ולבחוש מדי פעם, לקראת סוף הבישול להוסיף את הפטרוזיליה/השמיר ומלח
  5. מוזגים לצלחת עמוקה
  6. ובתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.