מה צריך?
- 1 בצל יבש קצוץ דק דק
- 2 גזרים מגוררים בפומפייה
- 3 שיני שום קצוצות
- תבלינים
- כמון, פפריקה, חוויאג’, פלפל שחור ומלח- כל אחד לפי הטעמו
- 1.5 כוסות אפונה שטופה ומיובשת ממים של יבולי הקורן
- 2-3 ליטר מים רותחים
- 1 צרור פטרוזיליה או שמיר קצוץ של יבולי הקורן כמובן
אופן ההכנה
- מטגנים בסיר את הבצל ומוסיפים את הגזר והשום לעוד 4 דקות.
- לקראת סוף הטיגון להוסיף את התבלינים (חוץ המלח.)
- להוסיף את האפונה, לערבב ולהוסיף מים עד לכיסוי מלא של האפונה.
- לבשל על אש נמוכה שעה ולבחוש מדי פעם, לקראת סוף הבישול להוסיף את הפטרוזיליה/השמיר ומלח
- מוזגים לצלחת עמוקה
- ובתאבון