מתכונים

מרק אפונה

מרק אפונה חורפי:
לאדות בכף שמן זית- רבע בצל ושן שום
להוסיף 2 בטטות בינוניות
5 גבעולי סלרי – של יבולי הקורן
רבע צרור פטרוזיליה – של יבולי הקורן
כמה חובזות/ רבע צרור כוסברה – של יבולי הקורן
לתבל בכפית כמון וחצי כפית כורכום
להוסיף מים עד כיסוי ולהביא לרתיחה ולריכוך
להוסיף 3 כוסות אפונה קפואה לבשל עוד כשמונה דקות
לטחון את הכל בבלנדר.
בתאבון 🥣

מורן גרין, יועצת בריאות טבעית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.