טאקו לאליק
ירקות כבושים ואבן יוגורט יוונית
מצרכים:
1 ראש לאליק
1 גזר בינוני/ גדול
2 לפתות
1 זוקיני
כף פלפל ירוק חריף קצוץ
חופן קטן כוסברה קצוצה
חופן קטן בזיליקיום
חופן קטן רוקט קצוץ
1 לימון
כפית מלח ים
ההכנה:
חותכים את הירקות למקלות(גודל אצבע קטנה) בוזקים מלח ולימון
מערבבים ונותנים לירקות להיכבש 20 דק
בינתיים מפרידים עלי לאליק, קוצצים את העשבים והפלפל חריף ולהוסיף לירקות
ההרכבה:
עורמים תלולית מהירקות בתוך עלה של לאליק, מגרדיםמאבן היוגורט על כל ה”טאקו” מסדרים על צלחת ההגשה ומגישים..
אפשרויות נוספות:
ניתן להוסיף ירקות אחרים כגון: קולורבי, מלפפון, צנון,בצל וכו….
כמו כן ניתן להחליף את עישבי התיבול בכל אחד אחר שאוהבים.
בתאבון!