מתכונים

“טאקו” לאליק

טאקו לאליק

ירקות כבושים ואבן יוגורט יוונית

מצרכים:

1 ראש לאליק

1 גזר בינוני/ גדול

2 לפתות

1 זוקיני

כף פלפל ירוק חריף קצוץ

חופן קטן כוסברה קצוצה

חופן קטן בזיליקיום

חופן קטן רוקט קצוץ

1 לימון

כפית מלח ים

ההכנה:

חותכים את הירקות למקלות(גודל אצבע קטנה) בוזקים מלח ולימון

מערבבים ונותנים לירקות להיכבש 20 דק

בינתיים מפרידים עלי לאליק, קוצצים את העשבים והפלפל חריף ולהוסיף לירקות

ההרכבה:

עורמים תלולית מהירקות בתוך עלה של לאליק, מגרדיםמאבן היוגורט על כל ה”טאקו” מסדרים על צלחת ההגשה ומגישים..

אפשרויות נוספות:

ניתן להוסיף ירקות אחרים כגון: קולורבי, מלפפון, צנון,בצל וכו….

כמו כן ניתן להחליף את עישבי התיבול בכל אחד אחר שאוהבים.

בתאבון!

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.